Monday, April 16, 2012

План за честване на 35 години от създаването на 11 ОУ " Св. Пимен Зографски"


Честването на 35-тата годищнина от създаването на 11 ОУ " Св. Пимен Зографски " се провежда под наслов „Училището- наш втори дом"
Организацията на тържеството е възложена на г-жа Кайрякова, г-жа Чанева, класните ръководители и учениците. Всеки клас подготвя номер, с който да се представи. 
Учителите от начален курс и г-жа Динева подготвят изложба, посветена на патрона на училището Св. Пимен Зографсски". Изработени са специални покани за родителите и бившите учители на училището. През месец март се обяви “Седмица на добрите дела“ - учениците събраха дарение на Дома за деца с умствено изостаналост ,,Дъга" в село Згалево, община Пордим, Плевенска област.
Предвижда се издаването на електронен вестник .
Обявен е конкурс за есе на тема: „Историята на моето училище в моя град” за учениците от IV – VII клас и презентация на същата тема. 
Проучена  и записана в кратко резюме е Историята на 11 ОУ от г-жа Н. Борисова.
Учениците проведоха Пътуване до Велико Търново, свързано с историята на България и честването на 35-годишнината от създаването на 11 ОУ – за учениците от III- VII клас;
На 26 април ще се проведе Тържество  в чест на 35-тата годищнина на училището, а на 27 април е предвиден Семинар на тема „Благородната професия на учителя“;     

No comments:

Post a Comment