Thursday, June 14, 2012

Завърши учебната година за учениците от начален курс/ брой 2 "Синьо лято"

Завърши учебната година за учениците от начален курс. За подготвителната група и първокласниците  - на 24 май, а за децата от втори до четвърти клас  - на 31 май. 
    Края на учебната година децата отбелязаха с интересни инициативи. Подготвителната група  и първи Б клас  направиха свои тържества  с песни, танци и стихотворения, с драматизации на различни приказки, под вещото ръководство на  своите класни. 
Първи А клас проведе пред родителите си свой открит урок, на който децата показаха какво са научили през годината, но също така, че умеят да мислят, играят и се забавляват. Откритият урок протече спонтанно и интересно за всички участници, както и за техните родители. 


В замяна на това децата получиха Удостоверения за завършен първи клас и Подготвителна група, списък със книги за прочит през лятото, читателски дневници и подаръци, осигурени от родителските активи на класовете. Снимки от тържествата и открития урок можете да разгледате тук
В последен час на класа и с "Ура! Ваканция!" учениците от втори и трети клас приключиха учебната година. Те получиха бележниците си и списъци с книги за четене през лятната ваканция. 
Учениците от четвърти клас, които се разделят със своите класни, а някои от тях и със самото училище, засадиха свое дръвче в двора на  11 ОУ.

No comments:

Post a Comment